Esports

BTT: IV MARXA
El diumenge, 17 de juliol d'enguany s'ha portat a terme la IV Marxa BTT. A la marxa hi havia dues rutes la llarga de 35 Km i la curta de 20 Km. Es van inscriure 193 persones.

CAMINADES:
Fa 8 anys, que des de l'octubre fins el maig-juny, cada segon diumenge de mes s'organitza caminades pels entorns de Vilaür, amb una durada de dues hores. Normalment es queda a les 9.00h a la Plaça Major del poble i es fa una parada per esmorzar. La darrera sortida de la temporada s'ha acostuma anar més lluny i es prepara un dinar per tots els participants. Aquest any s'ha anat al Puigneulós i hem pogut pujar al cim i poder gaudir de les vistes, després d'haver intentat dos anys consecutius.


FUTBOL SALA:
Cada dijous al capvespre els homes que volen mantenir-se bé físicament, juguen un partidet de futbol sala a la pista i després per comentar les jugades i altres coses van a sopar. 


GIMNÀS:
Tenim un grup de dones que són molt esportistes i cada dilluns fan gimnàs amb la seva professora Xaro que les fa moure de valent, a la sala polivalent de l'Ajuntament.


IOGA:
Els dimcres es fan classes d'ioga Kundalini per tal de aconseguir una millora en la resistència física i anímmica, equilibri mental, enforitr el sistems nervió i immnològic, alliberar tensions emocionals i físiques, flexibilitat i respirar millor. Les session tene una durada d'hora i mitja en que es porta terme diferents postures iòguiques, relaxacions i meditacions.  (Temporalment s'ha deixat de fer fins que hi hagi un mínim de persones perquè es pugui fer aquesta activitat).